När du handlar från TheGentleSirs.se behöver du inte oroa dig för oväntade överraskningar. Vi har 30 dagars öppet köp (ja, även om du öppnat förpackningen) och en billig frakt på 50 kr. Moms är inkluderad i alla priser på hemsidan.

Ångerätt

När du handlar hos oss har du 30 dagars öppet köp, detta gäller även om du har öppnat förpackningen. Har produkten blivit skadad på något sätt, säg att du spillt massa kebabsås på tröjan, har vi rätten att värdera hur mycket av säljvärdet har minskat och utifrån det dra av detta belopp från dina returpengar.

Returer tar upp till 14 dagar att behandla.

För att returnera en produkt till oss börjar du på den här sidan. Ange ditt ordernummer och samma mail du använde när du la din beställning.

Du har 14 dagar på dig att skicka tillbaka produkten till oss, du står för returfrakten vid öppet köp. Du måste även vid förfrågan kunna visa att du verkligen skickat tillbaka produkten, så be om ett kvitto när du är på posten. Vi återbetalar pengarna till ditt konto inom 10 dagar. Se till att meddela hur du vill att vi överför pengarna och om du vill ha tillgodokvitto.

Returadressen är:
Mizific AB
Djurgårdsvägen 159
136 71 Vendelsö

Leverans

Alla vår produkter skickas med Postnord. Beräknad leveranstid är mellan tre till fem arbetsdagar, oftast kommer produkterna fram snabbare.

Handlar du för över 498 kr bjuder vi på frakten, annars betalar du 49 kr i fraktkostnad.

Betalning

Du kan betala hos oss via bank/kreditkort och direktbetalning.

  • Bank/kreditkort
    Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Kortköp är avgiftsfritt.
  • Direktbetalning
    Du betalar direkt geonom att logga in och föra över pengar via din internetbank. Vi erbjuder direktbetalning med Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. Direktbetalning är avgiftsfritt.

Försäljning till minderåriga

Du som är under 18 år och vill handla från butik måste ha målsmans tillstånd. Skicka iväg ett mail innan du lägger en beställning så löser vi det.

Reklamation & Garanti

Alla produkter vi skickar är felfria när vi lämnar de hos posten. Skulle du mot all förmodan få en produkt som är trasig så kan du skicka in ett reklamationsärende till oss. Kom ihåg att bifoga både ordernummer och samma mailadress du använde vid beställning. Vi betalar returfrakten vid en eventuell retur på grund av reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Kontaktinformation vid reklamationer:
order@thegentlesirs.se
Mizific AB
Djurgårdsvägen 159
136 71 Vendelsö

Säkerhet & Sekretess

Vår hemsida använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, det betyder att ingen tredjepart kommer åt din information och är således säker.

TheGentleSirs.se garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister.